ЗА НАС

Фирма „Милбо 90” е основана през 1990 г. и започва своята дейност с таксиметрови превози. 1993 г. открива автосервиз за диагностика на автомобилни двигатели, който постепенно започва да извършва частични и основни ремонти. С времето автосервизът разширява дейността си и ремонтира и ходова част, спирачна система, трансмисии и др. 1994 г. стартира търговията с резервни части – в началото за марките Fiat, Lancia и Alfa Romeo. Отдаването на автомобили под наем започва с марката ВАЗ-LADA през 1996 г., като постепенно се преминава към Fiat, Volkswagen, Opel.
           С разширяване на търговията с авточасти за повечето европейски марки автомобили, идва необходимостта от по-голяма търговска площ и през 1999 г. „Милбо 90” открива магазин за авточасти на бул. „Симеон Велики” 71.
           През последните 10 години в автомобилите се вграждат все повече електронни системи за сигурност, комфорт, управление на горивния процес и такива щадящи природата. Поради това развитие в автопарка идва и необходимостта от друго ниво на обслужване на автомобилите, което изисква специализирано оборудване и висока квалификация на обслужващия персонал. За да отговори на новите изисквания “Милбо 90” изгражда автокомплекс като към настоящия момент фирмата предлага на своите клиенти голямо разнообразие от стоки и услуги.